Călătorie fascinantă în universul baletului! Maestrul Oleg Danovski Jr. va avea o întâlnire specială cu pasionații de cultură cu ocazia Zilei Dobrogei.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 150

Sursa foto:

0:00

Noua Stagiune a Operei Naționale din București

Opera Națională din București se pregătește pentru o nouă stagiune plină de eleganță, pasiune și emoție, oferind spectacole de dans contemporan și balet clasic care vor captiva publicul. Unul dintre evenimentele așteptate cu nerăbdare este revenirea celebrului balet „Lacul Lebedelor”, sub îndrumarea maestrului Oleg Danovski Jr.

Evenimentul Special

Pe 14 noiembrie 2024, începând cu ora 19:00, scena Casei de Cultură a Sindicatelor va găzdui o reprezentație de excepție a capodoperei lui Piotr Ilici Ceaikovski. Această seară va oferi spectatorilor o călătorie fascinantă în universul baletului, plină de momente intense și emoționante.

Întâlnire cu Maestrul Danovski

Înainte de spectacol, la ora 18:30, va avea loc o întâlnire specială cu maestrul Oleg Danovski Jr. în foaierul Casei de Cultură. Aceasta este o oportunitate rară de a interacționa cu un artist talentat, dedicat continuării tradiției artistice a familiei sale.

Rolul Principal

Pe 14 noiembrie, cu ocazia Zilei Dobrogei, interpretarea excepțională a Adei Gonzalez în rolul balerinei principale, Odette-Odile, va adăuga un plus de strălucire acestui eveniment. Nu ratați ocazia de a trăi o seară magică de balet, care promite să fie plină de momente memorabile!

Distribuie acest articol