Drama unei fetițe de 11 ani, care a încercat să se sinucidă și a apelat la 112: „Iubitul mamei mă punea pe o parte…“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 15

0:00 Incidentul grav al unei minore din Tulcea O fetiță în vârstă de 11 ani a apelat numărul de urgență 112, declarând că a fost victima unei agresiuni sexuale. Aceasta a realizat gravitatea situației după ce a văzut la televizor informații despre viol, corelându-le cu experiențele sale traumatizante, care au dus-o la gânduri suicidare. Ulterior, […]

0:00

Incidentul grav al unei minore din Tulcea

O fetiță în vârstă de 11 ani a apelat numărul de urgență 112, declarând că a fost victima unei agresiuni sexuale. Aceasta a realizat gravitatea situației după ce a văzut la televizor informații despre viol, corelându-le cu experiențele sale traumatizante, care au dus-o la gânduri suicidare. Ulterior, copila a oferit detalii precise anchetatorilor despre abuzurile suferite timp de un an din partea concubinului mamei sale.

Individul, în vârstă de 31 de ani, a fugit de la fața locului, însă a fost prins de poliție. Recent, Judecătoria Babadag l-a condamnat la 10 ani și 6 luni de închisoare, însă sentința nu este definitivă, apelul urmând a fi judecat la Curtea de Apel Constanța.

O viață de coșmar pentru minoră

Copila a trăit un adevărat coșmar în timpul abuzurilor, mai ales în zilele în care mama sa era plecată la muncă. Aceasta se temea să vorbească despre situația ei, deoarece concubinul mamei o amenința că le va face rău atât ei, cât și mamei. Într-un final, neputând suporta presiunea, a decis să sune la 112.

Pe 23 iunie 2023, în jurul orei 19:20, fetița din județul Tulcea a raportat faptul că a fost violată de concubinul mamei sale. A doua zi, în prezența apărătorului desemnat, a unui reprezentant de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, a unui psiholog și a mamei, a detaliat atrocitățile la care a fost supusă.

Detaliile abuzurilor

Minora a relatat că abuzurile au început în vara anului 2022, când concubinul mamei a început să se comporte inadecvat cu ea, profitând de absența mamei. La început, acesta îi atingea sânii cu gura, iar mai apoi a trecut la acte de agresiune sexuală mai severe. Abuzurile au avut loc repetat, de fiecare dată când mama era plecată, ajungându-se chiar la mai multe incidente pe zi, inclusiv în timpul menstruației.

Fata a înțeles gravitatea situației după ce a auzit la televizor despre viol și a cerut mamei să-i explice semnificația acestui termen. În încercarea de a-și proteja mama, a amenințat că va vorbi cu ea despre abuzuri, însă agresorul a reacționat violent, spunându-i că va fi mai rău pentru amândouă. Din nefericire, aceste amenințări au dus-o pe copilă la gânduri suicidale.

În cele din urmă, copila a reușit să se deschidă și să-i povestească bunicii sale despre atrocitățile la care a fost supusă. Aceasta a intervenit, confruntându-l pe agresor, care a negat acuzațiile și a părăsit locuința, luând cu el câteva haine.

Condamnare pentru un bărbat violent

O tânără a alertat autoritățile, sunând la 112, după ce a avut o întâlnire neplăcută cu un bărbat în localitate. Este important de menționat că individul avea obiceiul de a se întâlni cu fete de 13 și 17 ani la o baltă din zonă. Atunci când concubina sa îi aducea reproșuri, acesta devenea agresiv și o maltrata.

Oamenii legii au demarat imediat o operațiune de căutare, reușind să-l captureze pe bărbat la scurt timp după incident. În urma procesului, acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Apelul împotriva acestei sentințe va fi judecat la Curtea de Apel Constanța pe data de 28 noiembrie 2024.

Etichete:
Distribuie acest articol