RITUALURI pe malul mării: nou spectacol-concept prezentat de Corul MADRIGAL în premieră, într-un decor original, pe plaja ZooM Beach.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 11

0:00 Corul Madrigal prezintă „Ritualuri” la Constanța Pe data de 16 august, începând cu ora 21:00, Corul Madrigal, sub conducerea dirijoarei Anna Ungureanu, vă invită să participați la spectacolul-concept intitulat „Ritualuri”. Acest eveniment muzical explorează diverse ritualuri universale, inclusiv cele dedicate păcii, religiei și naturii. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de pe platformele […]

0:00

Corul Madrigal prezintă „Ritualuri” la Constanța

Pe data de 16 august, începând cu ora 21:00, Corul Madrigal, sub conducerea dirijoarei Anna Ungureanu, vă invită să participați la spectacolul-concept intitulat „Ritualuri”. Acest eveniment muzical explorează diverse ritualuri universale, inclusiv cele dedicate păcii, religiei și naturii.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de pe platformele specializate, precum și de la agenția Teatrului de Stat Constanța, situată pe Bulevardul Tomis nr. 97, și de la Info Point City Park Mall Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C.

O premieră pe ZooM Beach

Noua producție a Corului Madrigal va avea loc în premieră la Constanța, într-un decor inedit care evocă o corabie pregătită să plece de pe plaja ZooM Beach, cunoscută sub numele de „3 Papuci”. Spectacolul va fi însoțit de un show de lumini special conceput pentru a amplifica atmosfera evenimentului.

Regia este semnată de Emil Pantelimon, scenografia de Vladimir Turturica, iar designul de lumini este realizat de Mircea Mitroi.

SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului

Acest eveniment face parte din cadrul celei de-a III-a ediții a SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, desfășurată în perioada iulie-septembrie 2024.

În plus, vă invităm să vă bucurați de un moment muzical deosebit din „Recital la răsărit pe malul mării”, spectacol care a avut loc în luna august 2023 pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Distribuie acest articol