George Șișcu, deputat PNL Tulcea, a fost prezent la Forumul Internațional Marea Neagră desfășurat în Ayder-Rize, Turcia.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 111

Sursa foto:

0:00

Participare la Forumul Internațional Marea Neagră – Ayder-Rize

Pe 28 septembrie 2024, George Șișcu, deputatul PNL Tulcea, a fost prezent la Forumul Internațional Marea Neagră, desfășurat la Rize, în Republica Turcia. Evenimentul a avut ca temă principală „Logistică și Transport în Regiunea Mării Negre”.

În cadrul forumului, Șișcu a subliniat că a fost invitat să participe datorită calității sale de membru al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, reprezentând România. El a menționat că organizația sa a fost onorată de invitația de a lua parte la acest eveniment important.

Organizatorii, inclusiv Guvernoratul din Rize, Asociația Administratorilor și Oamenilor de Afaceri din Rize (RIBIAD) și Asociația Tuturor Administratorilor și Oamenilor de Afaceri din Turcia (TUMBIAD), au exprimat dorința ca acest forum să devină un „Davos” regional, un punct de plecare pentru dezbateri relevante în domeniile politicii și afacerilor. George Șișcu a încheiat prin a le dori mult succes în realizarea acestui proiect ambițios.

Distribuie acest articol