Primăria Mihail Kogălniceanu a semnat un contract pentru reabilitarea liceului teoretic din localitate.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 184

Sursa foto:

0:00

Contract pentru Certificat Energetic la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu a semnat un contract pentru întocmirea unui certificat energetic, parte a unui proiect amplu de renovare a corpurilor de clădire de la Liceul Teoretic din comună. Acest contract vizează servicii de elaborare a certificatului energetic necesar pentru recepția și raportul de implementare referitor la Corpul C1, în cadrul obiectivului de investiție intitulat „Renovare integrată a corpurilor de clădire C1 și C2 – Liceu Teoretic Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”. Valoarea acestuia este de 2.250 lei, iar contractul va fi realizat de o persoană fizică.

Detalii despre Proiect

Unitatea Administrativ-Teritorială, Comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, în calitate de Beneficiar, derulează proiectul intitulat „RENOVAREA INTEGRATĂ A CORPURILOR DE CLĂDIRE C1 ȘI C2 – LICEU TEORETIC MIHAIL KOGĂLNICEANU, COMUNA MIHAIL KOGĂLNICEANU, JUDEȚ CONSTANȚA”. Acesta este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 — Valul renovării, Axa 2 — Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1: Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice, în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1. Contractul de finanțare nerambursabilă a fost semnat pe 3 iunie 2022 cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Valoarea și Obiectivele Proiectului

Valoarea totală a proiectului se ridică la 15.478.862,07 lei, dintre care 13.007.447,12 lei sunt eligibili din PNRR, iar valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile este de 2.471.414,95 lei. Obiectivul general al acestui proiect este de a îmbunătăți fondul construit public al Comunei Mihail Kogălniceanu, printr-o abordare integrată axată pe eficiența energetică și consolidarea seismică a clădirilor publice construite înainte de anul 2000.

Obiective Specifice

Printre obiectivele specifice ale proiectului se numără:
1. Renovarea integrată a Corpului de clădire C1 al Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, județ Constanța.
2. Renovarea integrată a Corpului de clădire C2 al aceluiași liceu.

Perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni.

Distribuie acest articol