El este vizitatorul care a sărit de la etajul unui hotel din Mamaia

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 12

0:00 Tragedie la Hotelul Parc din Mamaia Tânărul care a sărit de la etajul 10 al hotelului Parc din stațiunea Mamaia, în dimineața zilei de marți, 6 august, era Cristian M., un bărbat de 34 de ani care lucra în domeniul IT. Se pare că acesta avea obiceiul de a se caza frecvent la acest […]

0:00

Tragedie la Hotelul Parc din Mamaia

Tânărul care a sărit de la etajul 10 al hotelului Parc din stațiunea Mamaia, în dimineața zilei de marți, 6 august, era Cristian M., un bărbat de 34 de ani care lucra în domeniul IT. Se pare că acesta avea obiceiul de a se caza frecvent la acest hotel, având tabieturi bine stabilite, cum ar fi preferința de a sta la aceeași masă în restaurant.

În dimineața fatidică, în jurul orei 3:00, Cristian a urcat la etajul 10 și s-a aruncat în gol. Aurel Butnaru, patronul hotelului, a declarat că bărbatul a fost cazat acolo pe parcursul lunii iulie a anului 2023. „Venea frecvent, nu era la prima cazare. Nu am multe detalii, doar că noaptea trecută s-a întâlnit cu paznicul, l-a întrebat ce face și asta a fost tot”, a afirmat Butnaru.

Investigație în curs

La scurt timp după incident, în jurul orei 03:05, polițiștii de la Secția de Poliție Mamaia au fost alertați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul hotelului. La fața locului, autoritățile au confirmat cele sesizate, identificându-l pe bărbatul de 34 de ani. Un echipaj medical a sosit rapid, însă a constatat decesul acestuia.

În urma acestui tragic incident, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs evenimentul, fiind investigate posibilele fapte de ucidere din culpă, conform informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Constanța.

Distribuie acest articol