Șase medalii de vicecampioni mondiali pentru sportivii de la CSM Constanța!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 138

Sursa foto:

0:00

România câștigă medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică

România a obținut două medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică desfășurate la Pesaro, Italia. Medaliile au fost câștigate în competițiile pe echipe și în proba de dans aerobic.

Printre sportivii care au reprezentat România s-au numărat trei membri ai CSM Constanța: Daria Mihaiu, Antonio Surdu și Mădălin Boldea, aceștia reușind să adune un total de șase medalii de argint. Echipa formată din Vlăduț Popa, Larisa Șuiu, Mara Dragomir, Claudia Ristea, Mădălin Boldea, Antonio Surdu, Darius Branda și Daria Mihaiu a obținut 17,550 puncte în finala de dans aerobic, fiind depășită de echipa Ungariei, care a acumulat 18,050 puncte. Pe locul trei s-a clasat Coreea de Sud, cu 17,500 puncte.

Grație rezultatelor excelente obținute în calificări, echipa României a reușit să câștige medalia de argint în competiția mondială, terminând pe locul doi după Italia și înaintea Chinei. Componența echipei naționale a fost: Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Mara Dragomir, Leonard Manta, Antonio Surdu, Darius Branda, Daniel Țavoc, Vlăduț Popa și Mădălin Boldea.

La acest campionat au participat 350 de sportivi din 37 de țări, iar delegația României se va întoarce acasă cu două medalii de argint și patru calificări pentru Jocurile Mondiale de anul viitor, care vor avea loc la Chengdu. Antrenoarea echipei de la CSM Constanța este Maria Fumea.

Distribuie acest articol