Primul ofertant pentru contractul de achiziție publică dedicat execuției Nodului Rutier Cumpăna.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 209

Sursa foto:

0:00

Depunerea ofertelor pentru Nodul Rutier Cumpăna

Astăzi, 30 septembrie 2024, a avut loc depunerea ofertelor pentru contractul de achiziție publică destinat execuției Nodului Rutier Cumpăna A4, situat la km 16+700 pe DN 39E.

Până la termenul limită, a fost primită o singură ofertă din partea asocierii Autoprima Serv SRL (lider) și Tracon SRL (asociat).

Valoarea estimată a proiectului

Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 9.856.538,26 lei, excluzând TVA.

Obiectivul contractului

Contractul vizează execuția Nodului Rutier Cumpăna, localizat pe Autostrada A4, în apropierea comunei Cumpăna. Scopul principal al acestui nod rutier este facilitarea accesului către și dinspre autostradă pentru fluxurile de trafic generate de drumul național DN 39E, care leagă municipiul Constanța de localitatea Cumpăna.

Detalii despre proiect

Proiectul include amenajarea a două bretele de acces către și dinspre autostrada A4, precum și a benzilor de accelerare și decelerare necesare pentru racordarea cu autostrada. Aceste lucrări vor asigura conexiuni de trafic între București, Cumpăna și Mangalia, fiind proiectat pentru o viteză de 40 km/h. Lungimea totală a bretelelor este de 1.192,63 m, dintre care benzile de accelerare și decelerare sunt de 720 m.

Finanțare și termen de execuție

Finanțarea acestui proiect va proveni din Fonduri Europene Nerambursabile, în cadrul Programului Transport (PT) 2021-2027. Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de șase luni.

Distribuie acest articol