Trafic oprit în zona Poarta 10 Bis, Agigea, din cauza coloanelor de TIR-uri.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 197

Sursa foto:

0:00

Traficul rutier afectat pe Podul Nou din Agigea

În zona Podul Nou, la intrarea spre Poarta 10 bis, Agigea, traficul rutier este sever perturbat astăzi, 1 octombrie 2024, din cauza unor coloane de TIR-uri care așteaptă să intre în port. Șoferii care circulă prin această zonă raportează că au stat blocați timp de cinci ore, iar cozile de vehicule de mare tonaj se întind pe mai mulți kilometri.

Conducătorii auto se află într-o situație frustrantă, mulți dintre ei declarând că nu mai au apă sau provizii. Unul dintre șoferi a afirmat: „Suntem disperați, nu mai avem apă. Așteptăm aici de cinci ore și nimeni nu ne spune ce se întâmplă. Efectiv nu mai știm ce să facem.”

Evenimente similare în trecut

Această problemă nu este una izolată; un incident similar a avut loc și în iunie 2024. În luna mai 2024, pe podul de la Agigea care duce spre port, situația a fost comparabilă, cu camioanele blocate pe ambele sensuri. Autovehiculele mai mici care veneau dinspre Constanța au fost nevoite să circule pe contrasens, fiind întâmpinate de poliție care a aplicat amenzi la câțiva zeci de metri distanță.

Etichete:
Distribuie acest articol