Anularea procedurii de furnizare și distribuție a fructelor în Programul pentru școli al României: motivele deciziei.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 194

Sursa foto:

0:00

Elevii din Tulcea vor primi mere în anul școlar 2024-2025

Pentru anul școlar 2024-2025, toți elevii din învățământul primar și gimnazial, atât din unitățile de stat, cât și din cele private, alături de copiii preșcolari din grădinițele cu program normal de 4 ore, vor beneficia exclusiv de mere.

Detalii despre contractul de furnizare

Consiliul Județean Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, a avut în vedere atribuirea contractului pentru „Furnizarea și distribuția fructelor – mere, pentru anul școlar 2024-2025“, în cadrul Programului pentru școli al României. Procesul de atribuire a fost anunțat printr-o procedură simplificată.

Anularea procedurii de licitație

Conform informațiilor disponibile pe platforma de e-licitatie.ro, procedura de licitație a fost anulată automat pe 24 septembrie 2024, deoarece nu au fost depuse oferte până la termenul limită.

Valoarea estimată a contractului

Valoarea estimată pentru acest contract a fost de 661.329,92 lei.

Reglementări privind distribuția fructelor

Conform reglementărilor stabilite prin HG 652/2023, elevii și preșcolarii vor primi, pe parcursul săptămânii, gratuit câte două porții de fructe. Furnizorul va fi responsabil de livrarea, transportul și distribuția fructelor către fiecare grădiniță cu program normal de 4 ore și școală acreditată din județul Tulcea, precum și către instituțiile de învățământ special. Aceasta se va desfășura pe o perioadă de maximum 68 de zile de școală, conform structurii anului școlar 2024-2025, așa cum este detaliat în graficul de livrare anexat la caietul de sarcini.

Distribuie acest articol