TAROM a suspendat zborul de întoarcere în România pentru cele cinci turiste aflate în Iordania.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 141

Sursa foto:

0:00

TAROM anulează zborul de întoarcere al turiștilor din Iordania

Un grup de cinci femei, care au călătorit împreună cu doi medici din Constanța în Amman, Iordania, în perioada 23-30 septembrie, a fost informat de compania TAROM că zborul de întoarcere programat pentru data de 2 octombrie a fost anulat.

Informația a fost confirmată de Mihaela Ionescu, una dintre turiștii din grup, care a menționat că cele cinci femei vor rămâne în continuare în Iordania.

Este important de menționat că grupul de șapte turiști români, care a călătorit în Amman, a achiziționat bilete dus-întors prin intermediul agenției de turism din Constanța, Chef de Ducă, însă agenția a cumpărat doar biletele pentru zborul de plecare spre Iordania.

Familia Ionescu a fost nevoită să își cumpere biletele de întoarcere din fonduri proprii și a acoperit și costul zborului de întoarcere pentru două dintre femeile din grup, care se aflau în dificultate financiară. Celelalte trei membre ale grupului au plătit pentru încă două nopți de cazare și pentru biletul de avion de întoarcere, planificând să plece din Amman în noaptea de 1-2 octombrie.

Distribuie acest articol