Nava fluvială „Prinț Constantin“ disponibilă pentru licitație în cadrul unei proceduri de executare silită

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Nava fluvială „Prinț Constantin“ scoasă la licitație

Nava fluvială pentru pasageri „Prinț Constantin“, aparținând unei companii din București, este disponibilă pentru vânzare printr-o licitație, în urma unei executări silite. Această procedură a fost demarată de Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos din Galați, pe baza unui titlu executoriu emis de Autoritatea Navală Română.

Vasul, construit sub pavilion român și înregistrat în Registrul Matricol al Navelor de Categoria I, administrat de Căpitănia Portului Giurgiu, a fost fabricat în anul 1990. Executorul judecătoresc din Constanța a anunțat organizarea unei licitații publice pentru vânzarea acestei nave.

Executarea silită a fost solicitată de Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos, bazându-se pe Actul de Confirmare nr. 15767/23.02.2022, emis de Autoritatea Navală Română – Căpitănia Portului Sulina.

Licitația va avea un preț de pornire de 65.850 de lei, fără TVA, conform evaluării realizate de un expert tehnic din Galați. Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie 2024.

Nava este deținută de Ana Danubius Agency SRL, companie înființată în 1996, cu sediul în Sectorul 2 al Bucureștiului, specializată în transportul pasagerilor pe căi navigabile interioare. Asociații firmei sunt Maius Bogdan Muca (20%), Ionuț Răzvan Muca (30%) și SIS Studio ICI SRL (50%). Ultimul bilanț financiar al companiei a fost depus în 2014.

SIS Studio ICI SRL a fost radiată, iar ultimul său asociat a fost Irinel Caius Iliescu.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *