Traian Grosu propune construirea unui imobil cu cinci etaje și spații comerciale la parter, pe Bulevardul Mamaia.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Traian Grosu își extinde investițiile imobiliare în Constanța

Omul de afaceri Traian Grosu își propune să își diversifice portofoliul de investiții imobiliare în orașul de la malul mării. Pe 1 octombrie, Primăria Constanța a inițiat o consultare publică pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu destinat proiectului de construcție a unui imobil de locuințe colective cu demisol, parter și cinci etaje, care va include un spațiu comercial la parter și parcări la demisol.

Elaborarea acestui Plan Urbanistic de Detaliu este esențială pentru a defini retragerile minime laterale. Terenul pe care se va realiza proiectul se află în cadrul zonei ZRCM1a, destinată instituțiilor, serviciilor și echipamentelor publice, lăcașurilor de cult, comerțului, hotelurilor, locuirii și parcajelor.

Suprafața terenului este de 156 mp și este deținută de Traian Grosu. Pe acest teren există în prezent cinci construcții, incluzând o locuință, două spații comerciale și două anexe. Grosu intenționează să dezafecteze clădirile existente pentru a ridica o nouă construcție cu cinci etaje, care va include la demisol o parcare pentru șase automobile și un spațiu comercial. Accesul vehiculelor se va face din Bulevardul Mamaia și strada Răchitași, iar pietonii vor avea acces prin trotuarele adiacente.

Publicul este invitat să își exprime observațiile privind documentele disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța până la data de 15 octombrie 2024. Comentariile pot fi trimise prin e-mail, prin poștă, sau pot fi depuse direct la Registratură sau la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall.

De asemenea, Traian Grosu deține o clădire pe Bulevardul Mamaia, numărul 247, unde a solicitat recent să realizeze o supraetajare cu un etaj tehnic, destinat locurilor de depozitare și uscătoare.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *