Începerea stagiunii 2024-2025 la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanța cu opera „Pescuitorii de Perle”

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Debutul Stagiunii 2024-2025 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Stagiunea 2024-2025 a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța va începe sâmbătă, 5 octombrie, la ora 19:00, cu un spectacol de operă remarcabil, „Pescuitorii de Perle”, compus de Georges Bizet. Această operă clasică, ce beneficiază de un libret scris de M. Carré și E. Carmon, promite o seară de neuitat pentru pasionații de muzică și teatru.

Regia și scenografia sunt realizate de Ștefan Munteanu, în timp ce costumele sunt concepute de Daniela Vlădescu. Coregrafia va fi semnată de Horațiu Cherecheș, iar conducerea muzicală va fi asigurată de talentatul Tiberiu Dragoș Oprea.

În cadrul spectacolului, publicul se va putea bucura de interpretările soliștilor Veronica Răceală, Marius Turtoi, Cristian Caragea și Mihai Teodoru. De asemenea, soliștii baletului, Cătălina Iliescu, Adrian Mihaiu și Bogdan Bîrsănescu, vor adăuga o notă de eleganță, acompaniați de Orchestra, Corul și Baletul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, sub îndrumarea maestrului corului Adrian Stanache.

Biletele pot fi rezervate online sau achiziționate direct de la Agenția Teatrului.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *