Imagini șocante din locuința unde sunt reținuți criminalii din Padina.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Petrecere organizată de criminali în arest la domiciliu

În ciuda faptului că se află în arest la domiciliu, trei indivizi implicați într-o crimă petrecută la o petrecere au organizat o altă festă în palatul lor de lux. Aceasta a fost cu ocazia cununiei fratelui lor mai mare, singurul dintre ei care se bucură de libertate. Cei trei au invitat lăutarii din cartierul Rahova pentru a anima atmosfera petrecerii.

Conform surselor, petrecerea a fost una extravagantă, având loc la palatul familiei din Rahova, unde au celebrat nunta fratelui mai mare, dar și botezul celor două fiice ale acestuia, în vârstă de 7 și 17 ani. După desfășurarea festivităților acasă, petrecerea a continuat într-o locație de lux din Otopeni, unde au fost prezenți sute de membri ai lumii interlope.

Acest eveniment vine în urma căsătoriei lui Laurențiu Marin, cunoscut sub numele de Solomon, care s-a căsătorit în curtea vilei în luna iulie. Se pare că acesta a vrut să se căsătorească rapid, având în vedere că o condamnare la închisoare este iminentă, dorind astfel să se asigure că iubita sa nu îl va părăsi în timpul detenției.

Este important de menționat că, în luna februarie a acestui an, o crimă brutală a avut loc în timpul unei petreceri cu vedete la o vilă de lux din Padina. Sorin Anghel a fost ucis de frații Fabian în mai puțin de două minute. Conflictul ar fi izbucnit după ce unul dintre frați a privit-o insistent pe soția victimei, iar, sub influența alcoolului și a drogurilor, bărbatul a reacționat printr-un atac. Cei trei frați au folosit cuțite în acest incident.

După comiterea crimei, agresorii au fugit, însă au fost prinși rapid și arestați preventiv. În luna mai, după ce au fost trimiși în judecată, judecătorii au decis să-i plaseze în arest la domiciliu.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *