Adrian Teodor Picoiu, noul prefect al Județului Constanța, a fost învestit în funcție și a făcut declarații.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Ceremonie de învestire a noului prefect al județului Constanța

Azi, 3 octombrie 2024, are loc ceremonia de învestire a prefectului județului Constanța, desfășurată prin videoconferință. Adrian Teodor Picoiu, consilier local din partea Partidului Național Liberal la Techirghiol, a fost numit oficial în această funcție. După ce va depune jurământul, noul prefect va susține declarații de presă.

La alegerile parlamentare, Silviu Coșa va deschide lista pentru Senat, iar Bogdan Huțucă va conduce lista la Camera Deputaților. De asemenea, pe lista deputaților se regăsesc Marian Crușoveanu și senatorul Septimiu Bourceanu.

Declarațiile noului prefect Adrian Teodor Picoiu

Adrian Teodor Picoiu a subliniat că obiectivele sale principale sunt legalitatea și continuitatea. Acesta a declarat: „M-am simțit onorat de propunere. Avem de organizat parlamentarele și prezidențialele. Sunt consilier local la Techirghiol și am decis să încerc și altceva.”

De profesie, Picoiu este profesor de matematică-fizică, având experiență anterioară ca profesor la General Scărișoreanu și ca director general la Polaris Holding, precum și activitate la ADI Dobrogea.

Aceasta a explicat că, în afară de situațiile de urgență, speră ca lucrurile să decurgă bine. „Am experiență, în special în deszăpezire, și sper să avem un mandat productiv,” a adăugat el.

Picoiu a considerat că acest mandat reprezintă o provocare. „Prefectul apără legalitatea. Funcția de prefect este acum politică și sper să nu dezamăgesc. Facem tot ce este omenește posibil să ajutăm populația. Sper să fim interactivi și să avem doar realizări pozitive,” a concluzionat noul prefect.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *