Atenție la produsele alimentare: evitați pateul „Pouce”

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Auchan rechemează produsul „Pouce pate cu ficat de pui”

Auchan a decis să recheme produsul „Pouce pate cu ficat de pui” de 100 de grame, lotul 08042027, având data de expirare 08.04.2027. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a informat că motivul retragerii este identificarea bacteriilor mezofile aerobe și anaerobe în produs.

Consumatorii care au achiziționat acest produs sunt sfătuiți să nu-l consume și să-l returneze la Serviciul Clienți al magazinului Auchan de unde l-au cumpărat. Aceștia vor primi contravaloarea produsului fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Produsul a fost disponibil în toate magazinele Auchan din București, Bacău, Maramureș, Brașov, Constanța, Cluj, Dolj, Hunedoara, Galați, Iași, Bihor, Argeș, Prahova, Sibiu, Suceava, Satu Mare, Mureș, Timiș și Ilfov.

Este important de menționat că, pe 2 octombrie, un alt retailer a anunțat retragerea de la vânzare a două produse, un sortiment de creveți gătiți și unul de somon, din aceeași cauză, respectiv prezența bacteriei Listeria monocytogenes.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *