Atenție șoferi! Circulația se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A2 București – Constanța.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Ceață densă afectează traficul pe drumurile din România

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în prezent, vizibilitatea în trafic este îngreunată de ceață pe mai multe artere rutiere. La această oră, 07:30, ceața a redus vizibilitatea sub 150 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, în zona kilometrică 145 – 149, pe teritoriul localității Fetești, județul Ialomița. De asemenea, pe tronsonul kilometric 36 – 42 al aceleași autostrăzi, între Fundulea și Sărulești, județul Călărași, vizibilitatea este sub 300 de metri din cauza porțiunilor cu ceață.

Ceață densă este raportată și pe DN 2, în zona localității Afumați, județul Ilfov, unde vizibilitatea a scăzut la 50 de metri.

Recomandări pentru șoferi

La momentul actual, condiții de ceață sunt întâlnite pe numeroase drumuri din județele Bacău, Galați, Neamț, Vrancea, Brăila, Ialomița, Buzău, Prahova, Călărași și Ilfov, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, iar în unele zone chiar sub 50 de metri. Reprezentanții Infotrafic recomandă șoferilor să reducă viteza, să mărească distanța între vehicule, să folosească luminile corespunzător și să evite opririle pe benzile de circulație sau pe banda de urgență.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *