Campania „Adoptă un cățel” continuă. Descoperă câțiva dintre cățeii care așteaptă o familie.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Primăria Constanța lansează campania „Adoptă un cățel”

Primăria Municipiului Constanța își invită cetățenii să participe la campania „Adoptă un cățel”, care își propune să încurajeze adopția gratuită a cățeilor din Adăpostul Public de Animale Abandonate din oraș.

În prezent, șapte căței prietenoși sunt pregătiți să își găsească o familie iubitoare. Aceștia sunt doar o parte dintre cei aproximativ 400 de căței care așteaptă să fie adoptați. Săptămânal, reprezentanții Primăriei vor prezenta câțiva dintre acești căței, având speranța că mesajul lor va găsi ecou în rândul comunității.

Toți cățeii care sunt disponibili pentru adopție sunt complet pregătiți: au fost deparazitați, sunt înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform vârstei și vin însoțiți de carnet de sănătate. Prin adopția unui cățel, nu doar că veți oferi o nouă șansă unui animal, dar veți aduce și o doză de bucurie și împlinire în viața dumneavoastră.

Locația și programul de vizitare

Persoanele interesate de adopție sunt așteptate la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, situat pe Strada Câmpul cu Flori, nr. 11 (fostă Vârful cu Dor, nr. 5). Programul de vizitare este următorul:

  • Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 10:00 – 14:00;
  • Joi: 09:30 – 17:30.

Pentru informații suplimentare legate de procesul de adopție, personalul de specialitate este disponibil pentru a oferi detalii necesare.

Împreună spre normalitate

Campania „Adoptă un cățel” reprezintă o inițiativă importantă în direcția îmbunătățirii condițiilor de viață ale animalelor abandonate și încurajează comunitatea să se implice activ în acest demers. Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *