Fiul cel mare al lui Sile Cămătaru a fost arestat pentru o perioadă de 24 de ore.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut pentru conducerea unei motociclete fără permis

Mario Balint, fiul cel mare al lui Sile Cămătaru, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Brigăzii Rutiere, după ce a fost prins conducând o motocicletă, în ciuda faptului că avea suspendat dreptul de a conduce. Incidentul a avut loc joi, iar informațiile au fost confirmate de surse oficiale.

Potrivit autorităților, la data de 1 octombrie 2024, în jurul orei 10:15, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție au efectuat un semnal de oprire pentru un motociclu condus de un bărbat pe o stradă din sectorul 5. Verificările în bazele de date au arătat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a constatat că motocicleta nu dispunea de poliță de asigurare valabilă.

După reținere, Balint a fost dus la sediul poliției, unde a fost supus unor teste pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative. Pe baza probelor adunate, polițiștii au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducerea unui vehicul fără drept, cu două infracțiuni înregistrate.

Mario Balint nu este la prima abatere de acest fel. În data de 14 mai 2023, el a fost depistat conducând un autovehicul în același sector, tot cu dreptul de a conduce suspendat, și a fost trimis în judecată pentru aceleași fapte, conform legislației în vigoare.

Etichete:
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *