Un șofer de TIR a provocat un accident mortal în Portul Constanța și a fugit de la fața locului. A fost capturat la Eforie și ulterior reținut.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Accident rutier mortal în Portul Constanța Sud – Agigea

În data de 3 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră, sub îndrumarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut un bărbat de 36 de ani pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este suspectat de comiterea mai multor infracțiuni, printre care uciderea din culpă, abandonul locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 01:30, când bărbatul, aflat la volanul unui ansamblu rutier compus din cap tractor și semiremorcă, a accidentat mortal un bărbat de 30 de ani în Portul Constanța Sud – Agigea. Victima, care se afla în mijlocul unei dispute anterioare, s-ar fi așezat în fața vehiculului pentru a-i bloca avansul.

După accident, șoferul a părăsit locul faptei, însă a fost rapid identificat de polițiști pe D.N. 39, în apropierea orașului Eforie. Acesta a fost testat cu un aparat etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, analiza a relevat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise. A fost ulterior reținut și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Azi, 4 octombrie a.c., el va fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a se decide asupra măsurilor legale ce urmează a fi aplicate.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *