Spectatorii sunt invitați să participe la comedia „Scandal în culise”

Dobrogea Online

0:00 Începe a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului 2024 Azi, 7 august 2024, debutează a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS) 2024, aducând în prim-plan o „comedie spumoasă”. Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu va prezenta la Constanța spectacolul intitulat „Scandal în culise”, o adaptare a celebrei piese semnate […]

0:00

Începe a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului 2024

Azi, 7 august 2024, debutează a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS) 2024, aducând în prim-plan o „comedie spumoasă”.

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu va prezenta la Constanța spectacolul intitulat „Scandal în culise”, o adaptare a celebrei piese semnate de Michael Frayn.

Publicul este invitat să participe la acest eveniment începând cu ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja.

Despre spectacol

Actori se află în plin proces de repetiție pentru comedia „Jos textila!”, însă se confruntă cu dificultăți în a-și aminti replicile, textul fiind unul problematic, iar mișcările pe scenă se dovedesc a fi un adevărat haos. Pe măsură ce ziua premierei se apropie, regizorul devine tot mai agitat. În plus, interacțiunile din cadrul acestui joc teatral pot dezvălui noi pasiuni care amenință să perturbe chiar și viața din afara scenei. Ce limită există între comedie și realitate?

Regizorii Andrei și Andreea Grosu promit un spectacol captivant, care, printr-un umor incisiv, explorează fragilitatea relațiilor interumane. Totul se transformă într-o catastrofă amuzantă, dezvăluind mecanismele teatrale, spre încântarea spectatorilor care devin martorii scandalului din culise.

Distribuția

În acest spectacol, îi veți putea vedea pe actorii: Ofelia Popii, Ali Deac, Marius Turdeanu, Gabriela Pirlițeanu, Andrei Gîlcescu, Arina Ioana Trif, Antonia Dobocan, Alexandru Malaicu și Adrian Neacșu.

Traducerea piesei lui Michael Frayn a fost realizată de Adrian Nicolae, iar regizor tehnic este Ștefan Bucsa. Claudia Maior se ocupă de managementul proiectului, în timp ce Sanda Anastasof îndeplinește rolul de asistent de regie. Scenografia este semnată de Vladimir Turturică, iar Bianca Veșteman se ocupă de asistența la costume. Muzica este compusă de Mihai Dobre.

Durata spectacolului „Scandal în culise” este de două ore, fără pauză.

Bilete disponibile

Biletele pentru spectacolele din cadrul SEAS pot fi achiziționate de pe platformele de vânzare online.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu