Concursul „Cea mai frumoasă vitrină“ organizat pentru prima dată în oraș.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Anunț important pentru Constanța: Concursul „Cea mai frumoasă vitrină”

Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța, George Măndilă, a făcut astăzi un anunț deosebit în cadrul unui interviu: în luna decembrie a anului 2024 se va desfășura concursul „Cea mai frumoasă vitrină din Constanța”. Această competiție își propune să încurajeze comercianții să își decoreze vitrinele, transformând astfel orașul într-un loc mai atractiv pentru turiști.

Măndilă a subliniat importanța acestui concurs, afirmând că premiile pot să nu fie foarte mari, dar scopul principal este de a crea o tradiție care să adune comunitatea și să stimuleze creativitatea operatorilor economici. „Este esențial ca acest eveniment să devină o tradiție la Constanța, iar juriul va fi format din specialiști în domeniu. Vom anunța public numele membrilor juriului, astfel încât oamenii să fie atrași să viziteze vitrinele decorate”, a adăugat el.

Încurajând participarea, George Măndilă a menționat că organizația va oferi sprijin comercianților care doresc să se înscrie în această competiție. „Sperăm ca cât mai mulți oameni și comercianți să se alăture acestui demers”, a concluzionat el. Astfel, Constanța se pregătește să devină un punct de atracție nu doar pentru localnici, ci și pentru turiști, prin intermediul acestui concurs inovator.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *