Ultramaratonista Cristina Cristel: „Ascultam sunetele mistreților din pădure, a fost cu adevărat înfricoșător“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 17

0:00 Succesul tulcenilor la ultramaratonul montan din Târgu Mureș Weekendul trecut, tulcenii Sorin Andrici și Cristina Cristel au participat la ultramaratonul montan Mureș 24H MTB & Trail Running 2024, desfășurat în orașul Târgu Mureș. Cristina Cristel a obținut medalia de bronz, clasându-se pe locul al treilea la categoria Open Feminin, în timp ce Sorin Andrici, […]

0:00

Succesul tulcenilor la ultramaratonul montan din Târgu Mureș

Weekendul trecut, tulcenii Sorin Andrici și Cristina Cristel au participat la ultramaratonul montan Mureș 24H MTB & Trail Running 2024, desfășurat în orașul Târgu Mureș. Cristina Cristel a obținut medalia de bronz, clasându-se pe locul al treilea la categoria Open Feminin, în timp ce Sorin Andrici, cel mai vârstnic participant, a reușit să se situeze pe locul patru, la egalitate cu locul trei, la categoria Open Masculin.

Experiența provocatoare a ultramaratonului

Cristina Cristel a împărtășit impresiile sale despre această competiție, descriind-o ca fiind atât captivantă, cât și extrem de solicitantă. „Cu o seară înainte a plouat torențial, iar pădurea era plină de umezeală. Alunecam pe coborâre și întâmpinam dificultăți pe urcare. Noaptea aducea sunetele pădurii și prezența animalelor sălbatice. La un moment dat, în timpul unei urcări, am auzit mistreți în pădure, ceea ce a fost cu adevărat înfricoșător. Alergam cu o lanternă frontală și aveam un fluier, pe care îl foloseam din când în când, așa cum ne-au sfătuit organizatorii, pentru a speria animalele. Totuși, riscam oricând să întâlnesc un mistreț, având în vedere urmele lăsate în pământ. A fost o experiență foarte interesantă, dar extrem de grea. Am rămas fără trei unghii după acest ultramaraton, dar m-am luptat intens pentru locul trei”, a declarat Cristina Cristel.

Concluzie

Participarea la acest ultramaraton a demonstrat nu doar abilitățile atletice ale celor doi tulceni, ci și determinarea lor de a depăși obstacolele și de a se confrunta cu provocările naturii.

Distribuie acest articol