Eminem, rapperul american, va deveni bunic! Anunțul său surprinzător.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Eminem lansează videoclipul emoționant pentru piesa „Temporary”

Eminem își exprimă emoțiile profunde în noul său videoclip pentru piesa „Temporary”. În rolul de tată, artistul transmite fiicei sale, Hailie Jade, toate învățăturile și dorințele pe care le-ar dori să rămână cu ea pentru totdeauna. Clipul aduce în prim-plan și vestea că Eminem va deveni bunic, adăugând o notă personală și emoționantă mesajului său.

Melodia „Temporary” este o dedicație pentru Hailie Jade, având un mesaj profund menit să o însoțească pe parcursul vieții. Aceasta subliniază ideea că orice moment de despărțire între ei este doar temporar, reafirmând angajamentul artistului de a fi alături de fiica sa, indiferent de provocările pe care le-ar putea întâmpina.

Informații interesante despre Eminem

Marshall Bruce Mathers III, cunoscut sub numele de scenă Eminem, s-a născut pe 17 octombrie 1972, în St. Joseph, Missouri, SUA. Eminem este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai vânduți artiști din anii 2000 din Statele Unite. Revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 82 în topul „The 100 Greatest Artists of All Time” și l-a numit „Regele muzicii Hip Hop”. Cu o carieră ce include activitatea sa în trupele D12 și Bad Meets Evil, Eminem a lansat 10 albume care au atins prima poziție în topul Billboard 200.

Artistul a vândut peste 170 de milioane de albume și single-uri, fiind recunoscut ca artistul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile la nivel global. În iunie 2014, Eminem era al șaselea artist cu cele mai mari vânzări din Statele Unite, având vândute 45.160.000 de albume și 31 de milioane de single-uri digitale. După debutul său cu albumul „Infinite” în 1996, a câștigat popularitate în 1999 cu „The Slim Shady LP”, care a fost un succes comercial și i-a adus primul Premiu Grammy pentru cel mai bun album rap.

Următoarele două albume, „The Marshall Mathers LP” (2000) și „The Eminem Show” (2002), au continuat să obțină succes, fiecare câștigând un certificat RIAA de diamant în SUA pentru vânzări. Aceste lucrări l-au consacrat pe Eminem ca primul artist care a obținut Premiul Grammy pentru trei albume consecutive. După albumul „Encore” din 2004, Eminem a luat o pauză, revenind cu „Relapse” în 2009 și „Recovery” în 2010, ultimul fiind numit cel mai bine vândut album din lume în acel an.

Eminem a câștigat Premiul Grammy atât pentru „Relapse”, cât și pentru „Recovery”, având un total de 13 premii Grammy în întreaga sa carieră. Cel de-al optulea său album, „The Marshall Mathers LP 2”, a fost lansat în noiembrie 2013. De asemenea, Eminem a stârnit controverse cu videoclipul „Just Lose It” din 2004, în care a parodiat mai mulți artiști, inclusiv pe Michael Jackson. Eminem deține casa de discuri Shady Records și un post de radio, Shade 45, pe Sirius XM Radio.

Eminem și succesul său cinematografic

În noiembrie 2002, Eminem a debutat pe marele ecran în filmul dramatic „8 Mile”. Performanța sa a fost recunoscută la nivel internațional, câștigând Premiul Oscar pentru cea mai bună melodie originală cu piesa sa emblematică „Lose Yourself”. Astfel, Eminem a devenit primul artist rap din istorie care a obținut acest prestigios premiu.

Apariții în alte producții

Pe lângă rolul său principal, Eminem a avut și apariții cameo în diverse producții, precum „The Wash” (2001), „Funny People” (2009) și în popularul serial de televiziune „Entourage”. Aceste colaborări au demonstrat versatilitatea sa ca artist și au consolidat statutul său în industria divertismentului.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *