Echipa de junioare a clubului „Victoria Cumpăna” a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Campionatul Național de Junioare la Gimnastică Ritmică în Sfântu Gheorghe

În perioada 3-4 octombrie 2024, municipiul Sfântu Gheorghe din județul Covasna a găzduit Campionatul Național de Junioare la Gimnastică Ritmică. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică, în colaborare cu ACS Carla Ritmic Gim Brașov și Primăria Municipiului Sf. Gheorghe.

La Sepsi Arena, zeci de tinere talente, inclusiv membre ale lotului național, au demonstrat abilități excepționale, reușind să impresioneze publicul cu prestațiile lor emoționante și pline de grație. Competiția a fost o oportunitate pentru sportive de a lupta pentru cele mai strălucitoare medalii și pentru a se califica la Cupa României.

Performanțele Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna

Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna a avut o reprezentare remarcabilă, obținând rezultate notabile. Echipa de junioare a clubului s-a clasat pe locul doi la nivel național, iar sportiva Țilincă Izabela a reușit să se claseze pe locul 6, ceea ce îi asigură calificarea la Cupa României.

În plus, sportiva Cașăriu Elena a fost recunoscută și inclusă în TOP 10 Gimnaste ale Anului 2024, premiul fiind oferit de Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Următoarele Competiții

Azi, de la ora 10.00, sportivii vor continua competiția cu “Campionatul Național de Junioare IV”, desfășurat în aceeași locație, aducând noi oportunități de a străluci în fața publicului și a specialiștilor din domeniu.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *