CSM Constanța a publicat programul competițiilor pentru această perioadă.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Rezultate Remarcabile pentru Sportivii din Constanța

Prima săptămână din octombrie a început cu realizări notabile pentru sportivii constănțeni, iar weekendul se anunță plin de meciuri interesante, prefațând duelurile europene de la Sala Sporturilor. Cicliștii au obținut șapte medalii la Campionatele Naționale, iar acum este rândul triatloniștilor să concureze la Campionatele Balcanice și Naționale. În plus, echipa de volei feminin își începe noul sezon în Divizia A1, baschetbaliștii caută a doua victorie în Liga Națională, iar handbaliștii au obținut cea de-a cincea victorie în Liga Zimbrilor și se pregătesc pentru EHF European League. Le dorim tuturor mult succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Volei Feminin – CSM Constanța

Campionatul Diviziei A1 pentru volei feminin se reia, iar CSM Constanța va juca în prima etapă pe teren propriu. Antrenorii Florin Voinea și Radu Began au mari așteptări, având ca obiectiv principal calificarea în play-off. CSM Constanța își propune să obțină prima victorie a sezonului în meciul cu Universitatea Cluj, programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită. Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța, precum și pe site-ul oficial al clubului.

Handbal Masculin – CSM Constanța

Handbaliștii au evoluat în deplasare, în etapa a 6-a din Liga Zimbrilor, întâlnind nou-promovata CSM Făgăraș, pe care au învins-o cu 34-27 (17-11). Echipa a controlat meciul, iar opt jucători, împreună cu antrenorul George Buricea, s-au întors la Constanța după cantonamentul naționalei, reintrând în pregătirea pentru debutul în grupele EHF European League. Acest succes marchează a cincea victorie a sezonului pentru vicecampionii României.

Handbal European – Debutul în EHF European League

Spectacolul cupelor europene revine pe 8 octombrie la Sala Sporturilor, unde handbaliștii de la CSM Constanța își încep parcursul în Grupa D a EHF European League, confruntându-se cu suedezii de la Ystads IF HF. Vicecampionii României își propun să valorifice experiența acumulată sezonul precedent, când au atins faza principală a competiției. Echipa, antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu, va conta pe suportul unui public numeros la Sala Sporturilor, unde așteaptă să fie al optulea jucător al echipei. Meciul va avea loc marți, 8 octombrie, de la ora 19:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Baschet Masculin – CSM Constanța

Baschetbaliștii revin în Sala Sporturilor pentru un nou meci în campionat. După o serie intensă de meciuri în calificările pentru FIBA Europe Cup și o deplasare dificilă la Timișoara, CSM Constanța va juca acasă cu CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea, în etapa a 3-a din Liga Națională. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian sunt hotărâți să repete prestația bună din meciul de debut cu CSM Galați și să obțină a doua victorie internă. Suportul fanilor este esențial, așa că îi invităm să vină la sală sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18:30. Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța și pe site-ul oficial al clubului.

Baschet masculin FIBA

Echipa de baschet masculin a Constanței își continuă parcursul în competițiile europene, reușind să se califice în FIBA Europe Cup! Pe 9 octombrie, CSM Constanța va debuta în Grupa C a acestui turneu, întâlnind, la Sala Sporturilor, vicecampioana Belgiei, Windrose Giants Antwerp. Cu o nouă echipă pe scena europeană, CSM Constanța speră să contracareze adversarul de valoare cu propriile sale resurse. Legiunea americană adusă în vară a sporit potențialul echipei, care se bazează și pe determinarea jucătorilor români, un amestec de experiență și ambiție ce promite rezultate promițătoare sub conducerea antrenorilor Dan Fleșeriu și Octavian Boian. CSM Constanța se bazează, ca de fiecare dată, pe sprijinul suporterilor, care au demonstrat că pot fi un adevărat al 6-lea jucător al echipei. Haideți să umplem Sala Sporturilor pe 9 octombrie, de la ora 20:30! Meciul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube al FIBA Europe Cup.

Minivolei feminin U13

Turneul inaugural al campionatului național de minivolei feminin U13 este programat pentru vineri, 4 octombrie și sâmbătă, 5 octombrie, la Medgidia. CSM Constanța va fi reprezentată de două echipe, antrenate de Doina Cojocaru și Bianca Ioana Cojocaru. CSM Constanța A și CSM Constanța B vor concura în Seria C, alături de CS Medgidia, Flamingo Volleyball Club Constanța și Axiopolis Cernavodă.

Minivolei masculin U13

Primul turneu din campionatul național de minivolei masculin U13 va avea loc sâmbătă, 5 octombrie și duminică, 6 octombrie, la București. Echipa CSM Constanța, pregătită de antrenorul Răzvan Parpală, face parte din Seria B, unde se va confrunta cu echipele Dinamo București, CSM București A și CSM București B.

Handbal tineret

Echipa de tineret a CSM Constanța a disputat cel de-al treilea meci din sezonul actual al Campionatului Național de Handbal Masculin Tineret. Într-o confruntare în deplasare, echipa a remizat cu CS Concordia Chiajna, scor 32-32, în etapa a 3-a din Seria B. Băieții antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali au controlat meciul până în ultimele minute, când au cedat trei goluri. În etapa următoare, CSM Constanța va avea o pauză, urmând să joace pe teren propriu cu CSM Focșani 2007 pe 20 octombrie.

Ciclism

Cicliștii de la CSM Constanța au obținut multiple medalii la Campionatele Naționale de Pistă, desfășurate pe velodromul din Plovdiv, între 1 și 3 octombrie. Cadetul Matei Paris a devenit campion național la proba de urmărire individuală de 2 km, la scrach, eliminator și omnium, și vicecampion național la proba de time trial, reușind să câștige, de asemenea, o medalie de aur la sprint individual. Echipa CSM Constanța, formată din Matei Paris, Matei Cucu și Dragoș Cioclin, antrenată de Filip Grigorescu, a obținut vicecampionatul național la sprint olimpic și a câștigat medalia de argint la proba de urmărire pe echipe. Matei Paris a încheiat competiția cu un total de 5 medalii de aur și 2 de argint. Felicitări tuturor sportivilor și staff-ului!

Triatlon

Sportivii de la CSM Constanța vor participa la Izvorani Triathlon Championships 2024, competiție ce se va desfășura la Baza Sportivă Navasart, în perioada 5-6 octombrie, incluzând întrecerile Campionatului Balcanic de SuperSprint și Sprint.

Competiții de Triatlon în Constanța

În acest weekend, sportivii din Constanța se pregătesc pentru o serie de competiții importante în cadrul triatlonului. Sâmbătă, Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran vor participa la proba individuală de Super Sprint, competiție care oferă și puncte pentru clasamentul European Triathlon Union. Aceștia sunt pregătiți de antrenorul Cristi Doicescu.

Duminică, cei trei sportivi se vor alătura Ralucăi Vîlcu pentru a forma echipa de ștafetă mixtă. De asemenea, Gabriel Mihăilescu, Paul Galoiu, David Jipescu și Ioana Badea vor concura în cadrul categoriei juniori și U23, atât la proba individuală, cât și la ștafeta mixtă. Atmosfera promite a fi una deosebită, iar susținerea publicului din Constanța este esențială pentru sportivi.

Aceste competiții constituie o oportunitate excelentă pentru sportivi de a-și demonstra abilitățile și de a acumula experiență în cadrul unor evenimente internaționale.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *