Avertizare de ploi în Constanța! Informațiile furnizate de Primărie

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Avertizări meteorologice pentru Dobrogea

Între 5 octombrie, ora 15:00 și 6 octombrie, ora 12:00, zona Dobrogea va fi afectată de averse de ploaie cu caracter torențial. Aceste precipitații vor fi însoțite, în mod izolat, de descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și posibil grindină. În anumite intervale scurte, cantitățile de apă pot ajunge la valori cuprinse între 20 și 30 l/mp, iar în locuri izolate pot depăși 40-50 l/mp.

Avertizări pentru siguranța cetățenilor

Primăria Constanța face un apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și a imobilelor în construcție. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu oprească sau să staționeze în apropierea copacilor de pe marginea drumurilor.

Informații utile pentru cetățeni

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala orice probleme la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța: 0241/550055
  • Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală: 0241/484205 și 0341/922
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă: 0737/552271

Prognoza meteo pentru Constanța

În ziua de astăzi, vremea în Constanța va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va prezenta temporar înnorări, iar din a doua parte a nopții se vor semnala ploi sub formă de averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări sporadice pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi în creștere față de ziua precedentă, atingând 26-27 de grade, iar temperatura minimă se va situa între 18 și 19 grade.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *