Performanțe remarcabile pentru sportivii de la CSM Constanța! Un weekend plin de confruntări anticipate.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Rezultate Remarcabile pentru CSM Constanța în Prima Săptămână din Octombrie

Pune în evidență performanțele de excepție ale sportivilor de la CSM Constanța, care au început luna octombrie cu un weekend promițător, plin de meciuri importante, ce prefațează confruntările europene de la Sala Sporturilor. Cicliștii clubului au obținut șapte medalii la Campionatele Naționale, iar acum triatloniștii se pregătesc pentru competițiile Balcanice și Naționale. În același timp, voleiistele își încep parcursul în Divizia A1, baschetbaliștii vizează a doua victorie în Liga Națională, iar handbaliștii au înregistrat cea de-a cincea victorie în Liga Zimbrilor, pregătindu-se pentru debutul în EHF European League. Le dorim tuturor mult succes! Hai, Constanța! Hai, România!

Volei Feminin

Campionatul Diviziei A1 de volei feminin reîncepe, iar echipa CSM Constanța va juca primul meci pe teren propriu. Antrenorii Florin Voinea și Radu Began își propun o start cu dreptul în sezon, având ca obiectiv principal calificarea în play-off. CSM Constanța se pregătește să înfrunte Universitatea Cluj sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor, cu intrare gratuită pentru spectatori. Meciul va fi transmis în direct pe aplicația CSM Constanța, pe site-ul oficial și pe FRV TV.

Handbal Masculin

Handbaliștii de la CSM Constanța au disputat un meci în deplasare în etapa a 6-a din Liga Zimbrilor, în fața nou-promovatei CSM Făgăraș, unde au dominat partida. După întoarcerea a opt jucători și a antrenorului George Buricea de la cantonamentul echipei naționale, aceștia s-au reintegrat în pregătiri pentru debutul în grupele EHF European League. Vicecampionii României au câștigat întâlnirea cu 34-27 (17-11), atingând astfel cinci victorii în acest sezon.

Debut în Cupa Europeană

Spectacolul cupelor europene revine pe 8 octombrie la Sala Sporturilor, când handbaliștii de la CSM Constanța vor debuta în Grupa D din EHF European League, confruntându-se cu suedezii de la Ystads IF HF. Vicecampionii României își propun să valorifice experiența acumulată în sezonul anterior, când au ajuns în faza principală a competiției. Nucleul de bază al echipei rămâne același, iar sprijinul unui public numeros este așteptat la Sala Sporturilor. Meciul va începe marți, 8 octombrie, la ora 19.45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Hai, Constanța!

Baschet Masculin

Baschetbaliștii revin în Sala Sporturilor pentru un nou meci din campionat. După o serie de meciuri intense în calificările pentru FIBA Europe Cup și o deplasare dificilă la Timișoara, CSM Constanța va întâlni CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea în etapa a 3-a din Liga Națională. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian sunt hotărâți să repete performanța bună din debutul sezonului cu CSM Galați și să obțină a doua victorie pe teren propriu. Suportul fanilor este esențial! Meciul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.30.

Aventura Europeană a Baschetului Masculin

Echipa de baschet masculin a CSM Constanța își continuă parcursul în competițiile europene, după ce a reușit să treacă de faza de calificare pentru FIBA Europe Cup. Pe 9 octombrie, CSM Constanța va debuta în această competiție, având așteptări mari de la acest sezon internațional.

CSM Constanța Se Pregătește pentru Meciul cu Windrose Giants Antwerp

În cadrul Grupei C a competiției, CSM Constanța se va confrunta cu vicecampioana Belgiei, Windrose Giants Antwerp, într-un meci ce se va desfășura la Sala Sporturilor. Echipa Constanțeană, nouă în peisajul european, va încerca să își valorifice atuurile pentru a face față unui adversar redutabil. Venirea jucătorilor americani în vară a crescut semnificativ calitatea echipei, care se bazează și pe determinarea localnicilor. Acest mix de experiență și ambiție ar putea fi cheia succesului pentru antrenorii Dan Fleșeriu și Octavian Boian. De asemenea, CSM Constanța se bazează pe susținerea pasionată a fanilor, care au demonstrat că pot fi un adevărat al șaselea jucător al echipei. Toți suporterii sunt așteptați să umple Sala Sporturilor pe 9 octombrie, începând cu ora 20.30.

Turneul Inaugural de Minivolei Feminin U13

Primul turneu din campionatul național de minivolei feminin U13 va avea loc pe 4 și 5 octombrie la Medgidia. CSM Constanța va fi reprezentată de două echipe, antrenate de Doina Cojocaru și Bianca Ioana Cojocaru. Cele două formații, CSM Constanța A și CSM Constanța B, vor concura în Seria C, alături de CS Medgidia, Flamingo Volleyball Club Constanța și Axiopolis Cernavodă.

Campionatul Național de Minivolei Masculin U13

În perioada 5-6 octombrie, se va desfășura primul turneu din campionatul național de minivolei masculin U13 la București. Echipa CSM Constanța, antrenată de Răzvan Parpală, face parte din Seria B, unde va întâlni echipele Dinamo București, CSM București A și CSM București B.

Rezultatul Echipei de Tineret la Handbal

Echipa de tineret a CSM Constanța a disputat cel de-al treilea meci din Campionatul Național de Handbal Masculin Tineret, încheind la egalitate cu CS Concordia Chiajna, scor 32-32. Deși băieții antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali au condus meciul, au cedat în ultimele două minute, primind trei goluri. CSM Constanța va avea o etapă liberă, urmând să joace pe 20 octombrie, pe teren propriu, împotriva CSM Focșani 2007.

Performanțe Notabile la Campionatele Naționale de Pistă

Cicliștii de la CSM Constanța au obținut rezultate remarcabile la Campionatele Naționale de Pistă desfășurate la Plovdiv, între 1 și 3 octombrie. Matei Paris a devenit campion național la proba de urmărire individuală de 2 km, la scrach, eliminator și omnium, și vicecampion național la time trial, după ce a câștigat o medalie de aur și la sprint individual. Echipa formată din Matei Paris, Matei Cucu și Dragoș Cioclin, antrenată de Filip Grigorescu, a obținut, de asemenea, titlul de vicecampioană națională la sprint olimpic, aducând acasă un total de cinci medalii de aur și două de argint pentru Matei Paris.

CSM Constanța la Triatlon

Sportivii de la CSM Constanța se pregătesc pentru Izvorani Triathlon Championships 2024, care va avea loc pe 5-6 octombrie la Baza Sportivă Navasart. Această competiție va include întreceri din cadrul Campionatului Balcanic de SuperSprint și Sprint & Ștafetă Mixtă, precum și din Campionatul Național de Sprint și Cupa României la SuperSprint. Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran vor concura la categoria Elite, în proba individuală de Super Sprint sâmbătă, unde se vor acumula puncte importante.

Clasamentul European al Uniunii de Triatlon

Sportivii antrenați de Cristi Doicescu se pregătesc intens pentru competițiile din acest weekend. Aceștia vor face echipă cu Raluca Vîlcu în cadrul ștafetei mixte programate duminică. Gabriel Mihăilescu, Paul Galoiu, David Jipescu și Ioana Badea sunt pregătiți să participe la proba de Sprint, atât în categoriile juniori, cât și U23, atât individual, cât și în format de ștafetă mixtă.

Performanțe deosebite la gimnastică

În altă ordine de idei, echipa de junioare a clubului „Victoria Cumpăna” a reușit să se claseze pe locul doi la nivel național în cadrul Campionatului Național de Junioare la Gimnastică Ritmică, confirmând astfel valoarea sportivilor români în competițiile interne.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *