Traseele prioritare ale președintelui Horia Teodorescu: conexiunea rapidă între Constanța, Tulcea și Brăila, precum și drumul județean Tudor Vladimirescu-Chilia Veche.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Prioritățile Consiliului Județean pentru următorii patru ani

Președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, își va prelua al patrulea mandat și a anunțat că realizarea drumului expres Constanța-Tulcea-Brăila, precum și construirea drumului județean Tudor Vladimirescu-Chilia Veche, reprezintă principalele sale priorități pentru următorii patru ani.

Studiile de fezabilitate în desfășurare

Teodorescu a declarat că autoritățile lucrează în prezent la studiile de fezabilitate pentru două segmente ale drumului expres: Constanța-Tulcea și Tulcea-podul peste Dunăre. Potrivit acestuia, tronsonul Tulcea-pod este mai avansat, având un progres de câteva luni, poate chiar jumătate de an, față de cel de la Tulcea la Constanța.

Planuri pentru viitor

Președintele CJ a exprimat speranța că, în vara anului viitor, studiile de fezabilitate vor fi finalizate, ceea ce va permite organizarea licitației pentru proiectare și execuție pe parcursul anului următor. Teodorescu a subliniat importanța obținerii rapide a finanțării, astfel încât în următorii patru ani să se poată observa progrese vizibile în lucrările de construcție.

Drumul județean Tudor Vladimirescu-Chilia Veche

Referitor la drumul județean ce leagă suburbia Tudor Vladimirescu de comuna Chilia Veche, Teodorescu a menționat că acest proiect se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții, ceea ce indică o posibilă dezvoltare în viitor.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *