Axiopolis Cernavodă a învins liderul Înainte Modelu și l-a detronat.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Axiopolis Cernavodă învinge liderul Înainte Modelu

În etapa a șasea a Ligii a III-a, seria a treia, echipa Axiopolis Cernavodă a obținut o victorie importantă împotriva liderului clasamentului, Înainte Modelu, cu scorul de 3-2. Meciul a avut loc pe teren propriu, iar jucătorii antrenați de Petre Grigoraș au demonstrat o prestație solidă, reușind să marcheze prin Chirițoiu (două goluri) și Stoica, în timp ce pentru oaspeți au înscris Chiriță și Richardo Mihalache.

Cu acest succes, Axiopolis Cernavodă a urcat pe locul al șaptelea în clasament, în timp ce Înainte Modelu a cedat prima poziție, coborând pe locul al doilea.

Mesaj de mulțumire din partea suporterilor

Pe pagina de Facebook a suporterilor echipei, s-a transmis un mesaj de mulțumire și apreciere pentru echipă: „Victorie în fața liderului Înainte Modelu și adăugăm 3 puncte importante în visteria clasamentului! Felicitări băieților pentru atitudine, efort și determinare! Felicitări staff-ului tehnic! Mulțumim tuturor celor prezenți la stadion! Împreună suntem mai puternici! Forza, Șoimii!”

Rezultate dezamăgitoare pentru celelalte echipe de pe litoral

În schimb, celelalte două formații din litoral, CS Medgidia și Gloria Băneasa, au suferit înfrângeri în deplasare. CS Medgidia a pierdut cu 1-0 în fața celor de la Agricola Borcea, meciul fiind marcat de un penalty controversat acordat gazdelor, care a generat nemulțumirea echipei vizitatoare. Deși nu au reușit să înscrie, jucătorii din Medgidia au avut două ocazii importante și au arătat o atitudine combativă pe parcursul întregului meci. Finalul a fost tensionat, arbitrul acordând un cartonaș roșu lui Alin Silagyi, iar echipa a încurajat susținerea morală: „Capul sus, băieți! Continuăm lupta cu încredere!”

Gloria Băneasa a fost, de asemenea, învinsă, scor 2-1, în confruntarea cu Dunărea Călărași.

Rezultatele etapei în seria a treia

Printre celelalte rezultate ale etapei s-au numărat: Progresul Fundulea – CSM Fetești 2-0 și Recolta Gheorghe Doja – SC Popești Leordeni 1-1.

Clasamentul actualizat

Clasamentul la finalul etapei arată astfel:

  • 1. SC Popești-Leordeni – 14 puncte
  • 2. Înainte Modelu – 13 puncte
  • 3. Recolta Gheorghe Doja – 11 puncte
  • 4. Agricola Borcea – 10 puncte
  • 5. Progresul Fundulea – 9 puncte
  • 6. Gloria Băneasa – 8 puncte
  • 7. Axiopolis Cernavodă – 7 puncte
  • 8. CS Medgidia – 7 puncte
  • 9. Dunărea 2005 Călărași – 6 puncte
  • 10. CSM Fetești – 0 puncte
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *