AGOA Transfer Neptun SA. Administratorii companiei sunt realeși.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Convocarea Adunării Generale a Acționarilor la Transter Neptun SA

Președintele Consiliului de Administrație al Societății Transfer Neptun SA a anunțat convocarea Adunării Generale Ordinară a Acționarilor, conform legislației în vigoare și actului constitutiv al societății. Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie 2024, la ora 14:00, la sediul societății din Neptun, în clădirea Serviciului Tehnic.

Pe ordinea de zi se află un singur punct esențial: realegerea administratorilor pentru un nou mandat de patru ani, conform prevederilor actului constitutiv. Acționarii care pot participa și vota la adunare sunt cei înregistrați la data de 1 noiembrie 2024. Dacă cvorumul necesar nu va fi întrunit, adunarea va fi reconvocată pentru 14 noiembrie 2024, la aceeași oră și la aceeași adresă.

Documentele și materialele legate de ordinea de zi vor putea fi consultate la sediul societății imediat după publicarea anunțului de convocare, acestea fiind disponibile pentru achiziționare contra cost. Acționarii persoane fizice pot participa personal sau prin reprezentanți desemnați prin procură specială, care poate fi obținută de la sediul societății. Persoanele juridice pot desemna reprezentanți legali sau împuterniciți, pe baza unei procuri ce trebuie depusă la sediul societății până pe 11 noiembrie 2024.

Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea a IV-a, numărul 4261, pe 2 octombrie 2024.

Despre Transter Neptun SA

Transter Neptun SA, înființată pe 9 iulie 2003, are ca obiect principal de activitate furnizarea de abur și aer condiționat, conform codului CAEN 3530.

În anul 2018, cifra de afaceri a companiei a fost de 70,760.00 lei, înregistrând o pierdere de -276,915.00 lei. Comparativ cu anul anterior, compania a suferit o scădere a cifrei de afaceri de 86.09%. Tot în 2018, Transter Neptun SA a raportat un număr de un angajat.

Printre acționarii companiei se numără European Drinks SA, Neptun-Olimp SA, Comtexin SA, Bucegi SA și Turist Center SRL.

Administratorii actuali sunt Flori Ion, Marinescu Ileana-Luminița și Vere Călin-Silviu. Flori Ion mai este administrator la ABC Plus Media SA și Prosper Mod SRL, iar Marinescu Ileana-Luminița deține funcții de conducere la Balea Estival 2002 SA și Marcom SA. Vere Călin-Silviu este asociat și administrator la mai multe companii, inclusiv Happy Fish SRL și Terra Estival 2002 SA.

Acționarii Romanța Estival 2002 SA se reunesc în Adunarea Generală a Acționarilor

Acționarii companiei Romanța Estival 2002 SA vor participa la o Adunare Generală a Acționarilor (AGOA) în care vor discuta aspecte importante legate de activitatea societății.

Aprobarea bugetului pentru anul 2024

În cadrul întâlnirii, un punct central pe ordinea de zi va fi aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024. Această decizie este crucială pentru stabilirea direcțiilor financiare și operaționale ale companiei în anul următor.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *