Minor găsit ascuns în cabina unui camion, descoperit de polițiștii de frontieră.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Descoperire surprinzătoare la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au făcut o descoperire neobișnuită, identificând un cetățean minor ascuns în cabina unui camion condus de tatăl său. Incidentul a avut loc pe 5 octombrie 2024, în jurul orei 19.00, când un cetățean turc de 42 de ani s-a prezentat pentru a intra în România la volanul unui autocamion. Acesta era însoțit de un alt conațional de 51 de ani, care avea rolul de șofer de rezervă.

În urma analizei de risc, polițiștii au decis să efectueze un control detaliat al vehiculului. Această decizie a dus la descoperirea unui copil turc în vârstă de 11 ani, ascuns în patul superior al cabinei și acoperit cu o pătură. Investigațiile ulterioare au relevat că minorul este fiul șoferului, iar tatăl său a încercat să-l introducă în România fără a avea o viză necesară.

În urma celor constatate, autoritățile au decis să interzică intrarea celor trei persoane pe teritoriul României pentru o perioadă de cinci ani. Conform protocolului româno-bulgar, cetățenii și autocamionul au fost preluați de către reprezentanții Poliției de Frontieră Bulgare, care vor continua cercetările și vor lua măsurile legale corespunzătoare.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *