CNAPM Constanța SA investește aproape un milion de lei în serviciile de depozitare a deșeurilor nepericuloase provenite de la nave.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Licitație pentru servicii de depozitare a deșeurilor la Portul Constanța

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a anunțat organizarea unei licitații pentru achiziționarea de servicii de depozitare a gunoiului și deșeurilor nepericuloase provenite de la nave.

Evenimentul licitației va avea loc pe 18 octombrie, începând cu ora 15:00.

Valoarea estimată a contractului este de 903.000 lei.

Conform detaliilor furnizate, Administrația portuară, prin Sucursala de Servicii Port, realizează în mod constant colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor provenite de la navele ancorate în Portul Constanța, asigurând resursele necesare pentru prestarea acestui serviciu.

Contractul va fi atribuit pe baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.

În ceea ce privește persoanele implicate în procesul decizional al entității contractante, acestea includ membri ai Consiliului de Administrație, precum Adrian-Daniel Gavruță și Dan-Alexandru Catană, precum și directorul general Mihai Teodorescu și alți specialiști din diverse departamente, inclusiv în domeniul achizițiilor publice.

Informațiile prezentate sunt de interes public și provin din surse disponibile publicului. Aceastea respectă reglementările legale în vigoare, menținând un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *