Fotbalistele de la Farul au obținut o victorie convingătoare de 8-1 în Superligă.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Farul Constanța continuă seria victoriilor în Superligă

Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, deținătoarea titlului în România, a obținut o victorie impresionantă în Superligă, învingând pe Olimpia Gherla cu scorul de 8-1. Meciul s-a desfășurat în deplasare pe 6 octombrie 2024, iar la pauză, Farul avea un avantaj confortabil de 6-0.

În cadrul acestei partide, jucătoarele Farului s-au evidențiat printr-o prestație deosebită. Bălăceanu a fost cea mai prolifică marcatoare, reușind să înscrie de cinci ori, în timp ce Rus a contribuit cu două goluri (în minutele 16 și 67). Iordăchiuși a marcat de două ori (22 și 24), iar Stancu (28), Cristea (42) și Chiper (61) au completat lista marcatoarelor.

Sub conducerea antrenoarei Raluca Simes, echipa a evoluat în formula: Ganea – Stancu (46 Craiovan), Stanciu (46 Bratu), Dincă, Mango – Iordăchiuși, Bortan (46 Chiper), Cristea – Istrate, Rus, Bălăceanu. Rezervele disponibile au fost Onyango, Băcanu, Stoicescu și Tabur.

Performanțe notabile în campionat

Cu această victorie, Farul Constanța ajunge la 6 victorii din 7 meciuri disputate în actuala ediție a campionatului, având un bilanț impresionant de 32 de goluri marcate și doar 2 primite, conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al clubului.

Previziuni pentru sezonul 2024/2025

Un sondaj recent arată că 72% dintre respondenți consideră că fotbalistele de la Farul Constanța vor continua să se impună clar pe plan intern în sezonul 2024/2025, având în vedere evoluțiile lor remarcabile din actuala competiție.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *