Descoperă data la care îți expiră ITP-ul cu ajutorul asistentului virtual RAReș al Registrului Auto Român.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Informații utile despre inspecția tehnică periodică

Dorești să afli rapid când expira inspecția tehnică periodică a vehiculului tău? Sau poate ai nevoie de informații despre ce trebuie să faci în cazul în care ai pierdut cartea de identitate a mașinii sau cum să obții o programare într-o reprezentanță?

RAReș – asistentul virtual al RAR

În prezent, poți interacționa cu RAReș, noul asistent virtual al Registrului Auto Român, disponibil non-stop pe site-ul oficial. Acest chatbot a fost creat pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor, oferind informații utile și asistență în timp real.

RAReș este proiectat să devină tot mai eficient și prietenos, având capacitatea de a procesa cantități mari de informații și de a înțelege limbajul natural. Pe măsură ce interacționează cu utilizatorii, RAReș va învăța și se va adapta, îmbunătățindu-și constant performanța și precizia în furnizarea de răspunsuri personalizate.

Cu ajutorul lui RAReș, accesul la informațiile despre serviciile și procedurile Registrului Auto Român devine mult mai simplu, fie că folosești un computer sau un smartphone.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *