Nemulțumit de pedeapsă, egipteanul care a agresat și violat o femeie de 85 de ani a primit o condamnare mai mult simbolică.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Condamnat pentru viol și agresiune, un egiptean contestă sentința

Un cetățean egiptean, Fathi Maher Khalil El Sayed Abdalla, a fost condamnat recent pentru viol și agresiune asupra unei bătrâne în vârstă de 85 de ani, proprietara imobilului în care locuia cu chirie împreună cu soția sa. Deși judecătorii au fost indulgenți, el a decis să conteste pedeapsa primită, considerând-o prea aspră.

Incidentul s-a petrecut după ce bărbatul s-a îmbătat și a profitat de vulnerabilitatea gazdei sale. Conform acuzațiilor, el a încercat să o forțeze să întrețină un raport sexual, iar atunci când aceasta s-a opus, a agresat-o fizic. Ulterior, el a obligat-o să participe la acte sexuale împotriva voinței sale, inclusiv prin violență.

Cazul a fost rapid preluat de autorități, iar bărbatul a fost reținut și propus pentru arestare. Soția sa a fost printre persoanele care au depus mărturie împotriva lui, ceea ce a contribuit la rapiditatea desfășurării anchetei. Probele adunate au fost concludente, iar instanța a pronunțat o sentință de 4 ani și 8 luni de închisoare, o pedeapsă considerată simbolică având în vedere gravitatea faptei, care putea fi pedepsită cu până la 10 ani de detenție pentru viol, plus infracțiunea de lovire.

Chiar și cu această sentință, egipteanul a formulat apel, dorind să obțină o pedeapsă mai blândă. Apelul a fost înregistrat pe 3 octombrie, iar termenul de judecată a fost stabilit pentru 11 decembrie.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *