Sesiuni de consiliere nutrițională în Constanța! Producători, importatori și furnizori de produse eco-bio-wellness la Târgul Exponatura.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Târgul de Produse Eco, Bio și Wellness la City Park Mall

Între 11 și 13 octombrie, constănțenii sunt invitați să participe la Târgul de Produse și Servicii Eco, Bio, Naturale, Wellness și SPA, intitulat EXPONATURA – TRĂIEȘTE FRUMOS. Evenimentul va avea loc la City Park Mall, în piațeta liftului panoramic, la nivelul -1.

Programul va fi de la 10:00 la 22:00, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi o alternativă sănătoasă pentru stilul de viață modern. Târgul subliniază importanța unui mod de viață echilibrat, promovând o varietate de produse ecologice, bio și naturale, alături de servicii wellness și spa.

Pe parcursul celor trei zile, producători, importatori și furnizori de produse eco-bio-wellness vor prezenta o diversitate de articole și servicii destinate susținerii unui stil de viață sănătos. Participanții vor avea șansa să exploreze cele mai recente inovații din acest domeniu și să achiziționeze produse la prețuri speciale, beneficiind de oferte exclusive.

De asemenea, vizitatorii vor putea participa la sesiuni de consiliere nutrițională, demonstrații live și prezentări organizate de expozanți, contribuind astfel la o experiență educativă și interactivă.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *