ÎPS Teodosie oferă recomandări pentru evitarea „deochiului“: „Ne protejăm prin rugăciune constantă“

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

ÎPS Teodosie: Rugăciunea, cheia pentru a te feri de deochi

În cadrul emisiunii săptămânale difuzate la Radio Dobrogea, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a discutat despre importanța rugăciunii ca metodă de apărare împotriva deochiului. Prelatul a subliniat că cei care doresc să se ferească de această influență negativă trebuie să se roage neîncetat.

„De deochi ne protejăm prin rugăciune continuă. Există persoane care se simt rău din cauza deochiului, iar în aceste situații este esențial să ne rugăm constant, în special preotul, dar și cei apropiați de persoana afectată. Este important să ne concentrăm mintea și inima asupra lui Dumnezeu pentru a ne proteja”, a afirmat ÎPS Teodosie.

Cruciulițele cu agheasmă, o soluție oferită credincioșilor

De asemenea, Arhiepiscopul Tomisului a anunțat că a distribuit credincioșilor cruciulițe cu agheasmă, menite să îi apere de deochi. Aceste cruciulițe conțin molitfele Sfântului Vasile, având astfel o semnificație spirituală profundă.

„Am realizat aceste cruciulițe care sunt impregnate cu agheasmă și molitfele Sfântului Vasile. Am oferit multe dintre ele și am observat că persoanele care se deochează, în special în adunări, se simt mai bine după ce le folosesc. Cei care au primit aceste cruciulițe nu mai au probleme cu deochiul. Din acest motiv, voi comanda o nouă serie de cruciulițe, deoarece stocul se epuizează. Le-am oferit tuturor în dar, deși eu le-am achitat, m-am bucurat să le ofer, știind cât de mult îi ajută acest cadou, atât crucea, cât și agheasma”, a adăugat ÎPS Teodosie.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *