CT BUS a suspendat procedura de achiziție pentru servicii de curățenie și igienizare a autobuzelor, contestată la CNSC.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor privind contestația ALCHIM DDD CO SA

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a emis decizia nr. 2743/C8/2952 pe data de 30 septembrie 2024, referitoare la contestația nr. 138/26.08.2024, formulată de ALCHIM DDD CO SA, cu sediul în Constanța. Contestația a fost îndreptată împotriva documentației de atribuire emisă de CT BUS SA, în cadrul unei proceduri de licitație deschise, având ca obiect „Servicii de curățenie și igienizare autobuze”.

ALCHIM DDD CO SA a solicitat suspendarea procedurii de achiziție publică până la soluționarea contestației, anularea acesteia și obligarea la plata cheltuielilor de judecată. Procedura de soluționare a avut loc în scris.

Referitor la cererea de suspendare a procedurii, Consiliul a respins-o ca nefondată prin încheierea nr. 2808/C8/2952 din 4 septembrie 2024. Având în vedere legislația în vigoare și probele existente în dosar, CNSC a decis să respingă contestația formulată de ALCHIM DDD CO SA, considerând-o rămasă fără obiect, în urma anulării procedurii. De asemenea, cererea de acordare a cheltuielilor de judecată a fost respinsă ca nefondată.

Decizia este obligatorie pentru toate părțile implicate. Împotriva acestei decizii, părțile pot formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare, iar alte persoane afectate pot contesta decizia de la data luării la cunoștință.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *