RAJA informează despre întreruperea furnizării apei în diverse zone din Mangalia!

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Lucrări de racordare a sistemului de alimentare cu apă în Mangalia

În municipiul Mangalia, județul Constanța, se vor desfășura lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă. Această intervenție va fi realizată de către RAJA S.A., care va sista furnizarea apei potabile miercuri, pe 09 octombrie 2024.

În intervalul orar 07:00 – 21:00, consumatorii de pe mai multe străzi vor resimți lipsa apei. Printre acestea se numără: Șoseaua Constanței (de la sensul giratoriu până la ieșirea din oraș, către stațiunea Saturn), Rozelor, Vasile Pârvan, Muncelului, Pictor Tonitza, Nicolae Iorga, Peleș, Ion Creangă și Matei Basarab, precum și străzile adiacente acestora. De asemenea, Spitalul Municipal Mangalia și zona înconjurătoare vor fi, de asemenea, afectate de această oprire a apei.

Această investiție face parte din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020”, având codul CL 16, și se ridică la o valoare aproximativă de 42 milioane lei.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *