Capturat de polițiștii de frontieră pentru conducerea unui vehicul cu un permis fals.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Descoperire importantă a polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetățean român care a prezentat un permis de conducere fals, în timpul unui control efectuat pe DJ 223. Incidentul a avut loc pe 5 octombrie 2024, când un autoturism cu numere de înregistrare provizorii a fost oprit pentru inspecție de către agenții de la Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă.

Conducătorul auto, un bărbat de 47 de ani, a prezentat un permis de conducere care a stârnit suspiciuni din partea polițiștilor, din cauza unor neconcordanțe evidente cu caracteristicile unui document autentic. După verificările efectuate, s-a confirmat că permisul era complet fals, iar bărbatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule din nicio categorie.

În prezent, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale cazului. Bărbatul se confruntă cu acuzații de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, precum și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *