Șacalul, suspect în cazul crimelor teribile, a fost prezentat la Tribunal: „Vreau să fac declarații, sunt 100% nevinovat.”

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Neculai Mitrea, suspect în cazurile de crimă, prezentat la Tribunalul Constanța

Numele lui Neculai Mitrea a fost adus în atenția publicului recent, fiind suspectat în două crime comise pe litoralul românesc. Mitrea a fost prezentat la Tribunalul Constanța, unde judecătorii urmează să decidă dacă acesta va rămâne în arest preventiv. În timpul apariției sale, Mitrea a solicitat să vorbească cu jurnaliștii, afirmând că se consideră complet nevinovat.

Mitrea s-a prezentat la tribunal cu cârje, având dificultăți în a se deplasa, dar a declarat că nu știe care este cauza problemelor sale la picior, suspectând că ar putea fi rezultatul unui accident rutier recent. În discuțiile cu reporterii, a fost întrebat despre acuzațiile aduse de procurori, la care a răspuns că acestea sunt false și că nu a fost arestat inițial în ciuda existenței unor probe.

Întrebat dacă se consideră nevinovat, el a răspuns cu fermitate: „100% sunt nevinovat.” De asemenea, a comentat despre posibilele victime, menționând că a existat o tânără dispărută, dar a subliniat că aceasta a fost găsită, contrazicând astfel acuzațiile împotriva sa.

Mitrea a fost întrebat despre un studio de videochat, la care a răspuns că a funcționat legal, dar a negat că ar fi câștigat sume mari din această activitate. Referitor la accidentul de circulație, el a confirmat că a fost implicat, dar nu a oferit detalii suplimentare.

Crimele de pe litoral

Amintim că două tinere au fost victimele unor crime violente la Constanța, iar Neculai Mitrea este acuzat de omor. Prima victimă, Delia Avram din Tulcea, a fost găsită moartă pe 2 iulie 2024, într-un apartament din Mamaia Nord, unde a fost lăsată cu aerul condiționat pornit. Autoritățile l-au identificat pe Mitrea în urma descoperirii cadavrului pe 15 iulie, iar cercetările au continuat.

Pe 27 august, el a fost implicat în uciderea Ianei Denisa Vădean, din Timișoara, în apartamentul concubinei sale din Năvodari. Potrivit informațiilor, cadavrul a fost păstrat timp de două zile alături de copiii minori ai concubinei lui Mitrea. Cel mai mare dintre copii, în vârstă de 15 ani, a fost implicat în ascunderea dovezilor, ajutând la aruncarea corpului. Trupul neînsuflețit a fost descoperit pe 4 septembrie, devorat de animale sălbatice.

În timpul perchezițiilor, copiii au declarat că mama lor le-a spus să nu vorbească despre femeia care a stat la ei în casă și care era moartă. Aceste crime reamintesc de faptele lui Remus Chiper, care a comis crime pentru a fura mașini. În prezent, atât Neculai Mitrea, cât și Elena Radu, concubina sa, se află în arest preventiv.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *