Tineri din Constanța, capturați de jandarmi având substanțe ilegale.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Patrulare de rutină a jandarmilor în Constanța

Duminică, în jurul orei 14:15, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au desfășurat o misiune de patrulare pe strada Biruinței. În timpul acestei activități, aceștia au observat patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, care, la vederea jandarmilor, au manifestat un comportament suspect, încercând să se ascundă. Unul dintre tineri a lăsat să-i cadă din mână un obiect de culoare neagră.

Descoperirea substanțelor interzise

Obiectul abandonat s-a dovedit a fi o borsetă în care se aflau 12 bile de staniol, ce conțineau o substanță vegetală de culoare galben-verzuie. Această descoperire a determinat jandarmii să efectueze verificări suplimentare, astfel că au decis să-i legitimeze pe cei patru tineri și să-i supună unui control corporal.

Controlul corporal și consecințele

În urma controlului efectuat asupra bărbatului care a lăsat borseta, jandarmii au găsit și două cuțite de tip briceag, fiecare având o lamă de aproximativ 10 centimetri. Ceilalți trei tineri nu au fost găsiți în posesia unor obiecte suspecte.

Acțiuni legale ulterioare

Cei patru bărbați au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost întocmite acte pentru o posibilă infracțiune de deținere de substanțe interzise, conform legislației în vigoare. Substanțele identificate au fost confiscate și urmează să fie predate organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *