Future Solutions Recruitment SRL, compania asociată cu fostul deputat Mihai Tararache și fostul primar Gheorghe Falcă, a fost radiată.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Dizolvarea Future Solutions Recruitment SRL

Future Solutions Recruitment SRL a fost radiată și dizolvată, iar capitalul social de 450 lei se va întoarce la asociați. Cei doi asociați, Falcă Gheorghe și Tararache Mihai, dețin fiecare 50% din capitalul social, iar Tararache Mihai are funcția de administrator al societății.

În anul 2023, societatea a raportat o pierdere de 1.867 lei, fără angajați și cu datorii de 1.207 lei.

Decizia de dizolvare

Pe 16 august 2024, Gheorghe Falcă și Mihai Tararache au luat decizia de a dizolva și lichida patrimoniul SC Future Solutions Recruitment SRL, conform articolelor 235 și 227 alin. (1) lit. d din Legea nr. 31/1990 privind societățile. Societatea nu deține active și nu are creditori, iar restul prevederilor din actul constitutiv vor rămâne neschimbate până la radierile finale. Actul constitutiv va fi rescris pentru a reflecta actualizările necesare conform legislației în vigoare.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4279, pe data de 4 octombrie 2024.

Informații despre Future Solutions Recruitment SRL

Înființată în 2018, firma avea sediul pe strada Ludovic Szantay, Nr. 10, în Arad, și se ocupa cu activități de plasare a forței de muncă. În 2023, societatea a înregistrat o pierdere de 1.867 lei, nu a avut angajați și avea datorii de 1.207 lei. Gheorghe Falcă mai este asociat în Pro Arhitectura SRL Arad și F&G Intelligent Company SRL Arad.

Mihai Tararache este asociat în mai multe firme, printre care Westagro Investments SRL Timiș, AS Prest Global SRL Constanța și altele, având o activitate diversificată în domeniul afacerilor.

Considerații legale

Conform Legii 190 din 2018, activitatea jurnalistică beneficiază de anumite exonerări de la prevederile Regulamentului GDPR, cu condiția de a respecta un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale. Informațiile incluse în acest articol sunt de interes public și au fost obținute din surse publice accesibile.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *