MINA Constanța a încheiat contracte în valoare de peste 82.000 de lei cu Editura Mega din Cluj-Napoca.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța colaborează cu Mega Print SRL

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța a finalizat recent două contracte prin negociere directă cu firma Mega Print SRL.

Aceste contracte vizează achiziția de servicii pentru editarea și tipărirea a două lucrări importante: catalogul intitulat „Tezaurul Sculpturii De La Tomis” și albumul „Vilegiatura la malul mării și patrimoniul său arhitectural: Istoria Cazinoului din Constanța și a celui din Mamaia”.

Fiecare dintre aceste lucrări va beneficia de câte 500 de exemplare, costurile serviciilor fiind de 40.900 de lei pentru prima lucrare și 41.880 de lei pentru cea de-a doua.

Informații despre Mega Print SRL

Mega Print SRL, conform datelor disponibile, a fost înființată în anul 2003 și are sediul în Cluj-Napoca, având ca principal obiect de activitate „activități de editare a cărților”. În anul 2023, compania a raportat un profit de 776.154 de lei, având o cifră de afaceri de 4.076.737 de lei și un număr mediu de 16 angajați.

Firma este administrată de Sincovici Cristian Mircea, iar controlul este exercitat de Sincovici Crina și Sincovici Cristian Mircea.

Colaborări anterioare cu muzeul

Potrivit informațiilor disponibile, Mega Print SRL a încheiat 44 de contracte de achiziție directă la nivel național, dintre care trei au fost cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Cel mai vechi dintre aceste contracte datează din 22 noiembrie 2023.

Concluzie

Aceste inițiative reflectă angajamentul muzeului de a promova patrimoniul cultural al regiunii, asigurând astfel o mai bună accesibilitate și cunoaștere a istoriei locale.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *