Sulina Internațional SRL își dezvoltă în continuare activitățile în sudul litoralului.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Investiții Hoteliere în Sudul Litoralului

Sulina Internațional SRL a dezvoltat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui hotel în stațiunea Cap Aurora, pe strada Gala Galaction, pe un teren de 4.950 de metri pătrați. Proiectul prevede un imobil cu regim de înălțime P+3E-7R, destinat activității hoteliere, inclusiv un restaurant. De asemenea, compania are în vedere construirea unui alt hotel cu nouă etaje în aceeași zonă.

Detalii ale Proiectului

Planul Urbanistic de Detaliu are ca scop reglementarea zonei vizate, stabilind condițiile necesare pentru edificarea unei clădiri cu regimul de înălțime menționat. Aceasta va include amenajări și dotări corespunzătoare activității hoteliere, precum parcări, piscine, SPA-uri și alte spații tehnice.

Funcționalitatea clădirii va fi adaptată pentru a include 178 de unități de cazare și spații conexe. La parter, se vor regăsi zone de recepție, birouri administrative, săli de conferință, un restaurant, o sală de mic dejun, un bar și zone de wellness, inclusiv un fitness și vestiare. Etajele 1-7 vor fi dedicate unităților de cazare, fiecare nivel fiind dotat cu camere, oficiu, vestiare, terase verzi, precum și un nucleu vertical central cu două lifturi și două scări pentru evacuare în caz de urgență.

Informații Despre Sulina Internațional SRL

Sulina Internațional SRL a fost înființată pe 22 februarie 2013, având sediul în Hotelul Sulina din Mamaia. Acționarii și administratorii companiei, George și Mitică Dumitru, dețin câte 50% din capitalul social. În anul 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 13.567.593 lei, un profit net de 8.065.390 lei și datorii de 5.262.297 lei, având un număr de 38 de angajați.

Proiecte Imobiliare în Neptun

În stațiunea Neptun, Decebal Estival 2002 SA, o subsidiară a Sulina Internațional SRL, are în plan edificarea unei noi unități de cazare cu nouă etaje. Recent, a fost depus un memoriu de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru proiectul de desființare a construcțiilor existente și construirea unui hotel cu restaurant, având regimul de înălțime P+9E+Eth. Terenul destinat acestui proiect, situat pe strada Trandafirilor nr. 14, are o suprafață de 5.160 de metri pătrați.

În prezent, pe terenul respectiv există două construcții: Hotel Decebal, cu o suprafață construită de 630 metri pătrați și regim de înălțime P+3E, și o piscină anexă, cu o suprafață de 276 metri pătrați. Acestea vor fi demolate pentru a face loc noului imobil.

Despre Decebal Estival 2002 SA

Decebal Estival 2002 SA a fost înființată pe 28 octombrie 2002, având sediul pe strada Trandafirilor nr. 14, în stațiunea Neptun. Sulina Internațional SRL este printre acționarii acestei companii, iar administratorul este Mitică Dumitru.

Rezultatele financiare ale societății

Recent, societatea a anunțat o cifră de afaceri care depășește 2 milioane de lei, evidențiind un profit net de 987.150 de lei. De asemenea, datoriile înregistrate se ridică la suma de 147.532 de lei, în timp ce numărul angajaților se menține la șapte.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *