OMV Petrom își lărgește operațiunile de livrare a gazelor naturale în Bulgaria.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

OMV Petrom își extinde activitatea în Bulgaria

OMV Petrom, liderul integrat de energie din sud-estul Europei, își lărgește oferta de furnizare de gaze naturale pe piața bulgară. Începând cu luna octombrie, consumatorii industriali din Bulgaria vor putea beneficia de serviciile companiei.

Strategia de expansiune

Franck Neel, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil pentru sectorul de Gaze și Energie, a afirmat că, în ultimele două ani, compania și-a întărit prezența pe piața din România și a început să se extindă în regiune. Potrivit lui Neel, Bulgaria reprezintă un pas natural datorită proximității geografice și a prezenței deja existente în țară, prin intermediul stațiilor OMV și a operațiunilor de explorare din Marea Neagră.

Experiența pe piața bulgară

Prin intrarea pe piața de furnizare din Bulgaria, OMV Petrom își valorifică experiența ca furnizor principal pentru clienții non-casnici din România, precum și cunoștințele despre piața bulgară, unde compania desfășoară deja activități de comercializare a gazelor naturale.

Obiectivele în Bulgaria

Angel Yankov, reprezentant OMV Petrom Gas & Power în Bulgaria, a subliniat dorința companiei de a deveni un partener de încredere pentru clienții bulgari, oferind soluții personalizate și flexibile, adaptate nevoilor acestora.

Poziția pe piața gazelor naturale

OMV Petrom este implicat în toate etapele lanțului valoric al gazelor naturale, de la producție și procesare la comercializare și furnizare. Compania se situează pe locul doi în România în ceea ce privește producția de gaze naturale, având o capacitate de 3,3 miliarde de metri cubi anual.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *