Apa va fi întreruptă în diverse zone ale orașului Murfatlar.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Avarie pe conducta de apă din Murfatlar

O avarie a apărut pe conducta cu diametrul de 250 mm, situată în apropierea podului rutier ce traversează Canalul Dunăre – Marea Neagră în orașul Murfatlar. Din această cauză, echipele RAJA sunt nevoite să efectueze lucrări de înlocuire a unui tronson de 40 de metri din această instalație.

Programul lucrărilor și zonele afectate

Lucrările vor avea loc joi, 10 octombrie 2024, între orele 09.00 și 18.00, timp în care furnizarea apei va fi întreruptă. Consumatorii din următoarele zone vor fi afectați de lipsa apei: Cartier Vest, Fabrica de cretă, Brutăria DUO TH, Ferma, Mănăstirea Sfântul Teotim, Zona industrială, precum și cei de pe străzile Credinței, Matei Basarab și Matei Corvin.

Îndrumări pentru consumatori

RAJA își cere scuze pentru neplăcerile cauzate și îi asigură pe abonați că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai repede posibil și a relua furnizarea apei potabile. De asemenea, se recomandă utilizatorilor afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata întreruperii.

Importanța investițiilor în infrastructură

Reprezentanții RAJA Constanța subliniază că investițiile în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt realizate în interesul consumatorilor, având ca scop îmbunătățirea serviciilor și, implicit, creșterea calității vieții pe termen lung.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *