Elena Lasconi propune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

Dobrogea Online

Sursa foto:

0:00

Elena Lasconi Anunță Moțiune de Cenzură Împotriva Guvernului Ciolacu

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat că lucrează împreună cu colegii din partid la o moțiune de cenzură destinată Guvernului Ciolacu. Lasconi l-a îndemnat pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, să susțină această inițiativă prin semnarea moțiunii.

„Am întâlnit mii de soldați și am fost implicată în operațiuni în Afganistan, iar mândria mea pentru militarii noștri este pe deplin justificată. Ei sunt competenți și curajoși. Domnul Ciucă, ca politician, își dorește să devină primul ostaș al țării. Aș dori să văd cât curaj aveți, domnule Ciucă! Mă îndrept spre Parlament pentru a colabora cu colegii mei la moțiunea de cenzură menită să destituie Guvernul, condus de Ciolacu. Vă invit să acționați cu curaj, onestitate și respect. Transformati aceste vorbe în fapte! Semnați moțiunea de cenzură a USR! În caz contrar, veți rămâne ipocriți și mincinoși, comportându-vă ca niște amante conștiente de înșelăciune, dar care, în continuare, aleg să rămână în relație din motive de bani și privilegii. Aștept semnătura dumneavoastră! Ne întâlnim la Parlament!”, a transmis Elena Lasconi, printr-un mesaj pe rețelele sociale.

Declarațiile lui Nicolae Ciucă despre Dialogul Politic

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni că dialogul politic cu PSD nu mai există, subliniind că liberalii continuă să rămână la guvernare pentru a proteja democrația și libertatea în România.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *